Heartbeat

Tuesday, September 6, 2011

Sel Gomez's new

Hello everyone..Wish you a very good evening :)

So, to those who are looking for some entertainment, or those who are feeling stress, i wanna present this song to you guys..It's a Selena Gomez, named as Love You Like A Love Song..So, enjoy your day !!  :)


To watch it directly from Youtube, click here

Sunday, September 4, 2011

Jom layan Christiano Ronaldo Funny Moments

it's still warm to wish you guys a very bless Eid Mubarak..May this time be the best in your life :)


So, regarding to the topic, I brought you a funny moments of Christiano Ronaldo, a video, just for fun. So, enjoy!!



Saturday, May 7, 2011

Let's See How Words Can Change The World

Salam semua. Wish you all in good condition.


So, entry kali akan menunjukkan tentang kuasa "kata-kata". Sesuai dengan tajuk, sedikit perubahan yang dilakukan pada setiap yang kita tuturkan seharian adalah amat bermakna. Bagaimana? Lihatlah video di bawah dan anda akan memahami nya. 


Selamat menonton

video

Wednesday, May 4, 2011

Easy explanation about calculating the Audio file

Salam everyone. (This post is specially dedicated to SKU 3053 candidates)


Looks like there are so many confusions among u guys about the calculation..so i'm gonna brief you about that..

this is the formula ::



For mono ::
(sampling rate)*(duration)*(bit-resolution over sample size)

For stereo ::
(sampling rate)*(duration)*(bit-resolution over sample size)*2



Notes :: Be careful of the question, either it asks u about mono or stereo..be aware that stereo will be multiplied by 2

- sampling rate is either 44.5 kHz / 22.05 kHz / 11.025 kHz be noticed that the formula needs the Hz, not the kHz..the ones that i provided above is in kHz..so, convert it first...

(clue : 1 kHz is equal to 1000 Hz)

- duration must be in SECOND..if the question provide u with the duration in minutes, u need to convert it first to second..

(clue : 1 minute equal to 60 seconds)

- available bit-resolution ::    8 / 16 / 32

available sample size ::   8, only 8


here is the tricky part..bit-resolution over sample size.."over" means devide, or in bm is pecahan...bit-resolution per sample size..actually, myb question sir tu silap kowt..because, sample size is 8, n only 8..read the question again..it said that the sample size is 16..and the bit-resolution is 8..myb it's terbalik..so, it's 16 over 8..16/8...


Piece of advice :: If there any possibility that Sir is going to make a mistake again, just be sure about one thing..bwh pecahan tu semestinya nombor 8..no other number is possible...

Monday, May 2, 2011

Seorang murtad kembali memeluk Islam

Salam sejahtera.


Pertama sekali, saya ingin mengucapkan Alhamdulillah kepada yang Maha Kuasa kerana nikmat yang amat bernilai yang telah dikurniakan, nikmat Islam dan nikmat Iman. Oleh itu, marilah kita sama-sama memanjatkan kesyukuran kepada Allah di atas kurniaan ini. 


Saya amat tertarik dengan satu artikel di dalam Utusan Malaysia Mei 2, 2011, mengulas tentang seorang pelajar yang telah mengaku murtad, kini telah kembali memeluk Islam. Mari kita lihat azam pelajar ini yang amat tinggi. Dia kembali ke Islam setelah menganut agama Kristian. Betapa Allah itu Maha Pengampun. Masih lagi memberi hidayah kepada mereka yang berpaling dari-Nya. Kita sebagai hamba yang telah pun sedia Islam ini, seharusnya bersyukur kerana diberi semua nya sejak lahir. Diberi hidayah sejak ditiup roh ke janin kita semua. 


Maka, kita semua harus menyokong orang yang sebegini kerana mereka berhasil kembali ke pangkal jalan. Oleh itu, marilah kita sama-sama berdoa agar dia tabah menjalani dugaan dan cabaran hidup di dunia ini. Dan kita juga harus berdoa agar Allah memelihara kita dari godaan-godaan durjana yang mampu menyelamkan kita ke lautan kesesatan. 


Bersama-sama dengan entry ini, saya sertakan backlink untuk ke page Utusan Online yang mengulas tentang berita ini.






Klik gambar untuk ke Utusan Online.

(Entry ini ditulis hasil cebisan idea dari Utusan Malaysia)

Sunday, May 1, 2011

1 sebab kenapa perempuan lebih pandai dari lelaki

Salam sejahtera


Firstly, nak ucap selamat sejahtera pada semua. 


Then, back to our topic up there, 1 sebab kenapa perempuan lebih pandai dari lelaki. Secara logik nya, ini adalah gurauan semata-mata. Tapi kita tak tahu kalau-kalau benda ni betul-betul terjadi. So, ni lah dia sebab nya kenapa perempuan lebih pandai dari lelaki. 






P/S : Sorry ye kaum gurlz. Just joking.
Sumber : http://lonelystarz.blogspot.com/2011/01/1sebab-kenape-perempuan-lebih-pandai.html

Wednesday, April 20, 2011

Grenade (nyanyian Bruno Mars) dibidas semula

Salam
  
  Anda semua sudah mendengar lagu Grenade (Bruno Mars) ? Jika belum, di sini saya nyatakan lagu tu tentang apa. Lirik lagu tu mengisarkan tentang si lelaki yang sanggup berbuat apa saja untuk si perempuan. Si lelaki sanggup menangkap bom tangan (grenade) untuk si perempuan. Selain itu, si lelaki sanggup terjun di depan keretapi semata-mata si perempuan. Tapi si perempuan tidak pernah berbuat apa-apa untuk si lelaki. 


   Agak sedih lagu ni..namun melodi dia rancak, so tak boring kalau dengar. Dan, yang menambah sensasi lagu ini adalah, ada seseorang dari amerika yang telah mengubahsuai lirik lagu itu, menjadi jawapan kepada kata-kata Bruno Mars. I mean, she re-sang the song in the favour of girls. Kat bawah ni saya embed kan video si perempuan itu. berserta lirik di bawah video. Enjoy!!



 Easy come, easy go/That's how I gotta live now/'Cause of everything that you put me through./I remember, from the start/We had our first kiss/Had my eyes wide open ... and here's the reason,/I wanted to be sure that moment was real./Because it was a dream come true./But now I'm in a nightmare and you have the NERVE to accuse me of hurting you!?/I wouldn't catch a grenade for you/You never cared what I did for you/So jump in front of that train for me./I could care less if you died for me./'Cause a long, long time ago,/I would've done the same for you./I finally realized....I deserve so much more./Black black, black and blue./Everytime we argued,/You turned it into physical, and what was I to do?/You never know what you got/Until it's really gone.
I just wish I could've stayed to see your face when you got home./I guess the saying goes,/"The grass ain't always greener, when you hit the other side."/'Cause now I'm in a nightmare and you have the NERVE to accuse me of hurting you!?/I wouldn't catch a grenade for you/You never cared what I did for you/So jump in front of that train for me./I could care less if you died for me./'Cause a long, long time ago,/I would've done the same for you./I finally realized....I deserve so much more./I set our memories on fire./(ooh) I watched them burn down in flames./I said I loved you I'm a liar,/'Cause I'd never, ever, love the devil./And I would never catch a grenade for you/You never cared what I did for you/So jump in front of that train for me./I could care less if you died for me./'Cause a long, long time ago (hah),/I would've done the same thing for you.
I finally realized....I deserve so much more./I deserve so much more./I deserve so much more./(ooh) I deserve so much more./No no no no no no no.